Zhen Mei

臻 美 医 疗 诊 所

Zhen Mei
Medische Kliniek

Monteverdistraat 25 – 2901 KE Capelle a.d. IJssel

ma, di, za: 09:00 – 17:00 wo, vr: 12:00 – 19:00      do, zo: Gesloten

nlboboli@gmail.com
0634336722

WhatsApp

Hair Rescue Program

Krijg je haar weer terug!

Er is nu een nieuwe techniek waarbij uw eigen haren in uw wenkbrauwen terug groeien. Veel vrouwen verliezen met de jaren veel wenkbrauw haar. Permanente makeup is hiervoor een goede oplossing, maar het resultaat is nog veel mooier als u ook nog echt haar heeft.

Dankzij deze nieuwe techniek groeit in uw wenkbrauw uw eigen haar weer terug. Met een permanent makeup apparaat worden groeifacoren in uw huid gepigmenteerd.

Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartjes in uw wenkbrauw terug groeien. De meeste mensen zien na 4 weken al duidelijk verschil.

Hair rescue 5
Hair rescue 4

Deze behandeling is speciaal voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben.

Allereerst worden groeifactoren in de huid gepigmenteerd, met behulp van een permanent makeup apparaat. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen. In combinatie met een bijpassend voedingssupplement van essentiele vitamines en plantenextracten en de bijbehorende hoofd lotion, wordt het bestaande haar voller en dikker, en wordt de aanmaak, levensduur, voeding en doorbloeding van de haar follikels verbeterd.

Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben.

Hoe werkt het Hair Rescue Program?

Hair rescue 2

Overal in onze weefsels bevinden zich stamcellen. Er de precieze werking is nog veel onduidelijk. Wel weet men dat stamcellen een belangrijke rol spelen bij het herstel van weefsel na beschadiging.

Stamcellen kunnen worden geactiveerd door speciale signaalstoffen, ook wel ‘groeifactoren’ genoemd. Deze zetten uw stamcellen aan tot het maken van specifieke weefsels.

Bij stamcelactivatie worden dus geen nieuwe stamcellen ingebracht. Er worden ook geen stamcellen verplaatst. In plaats daarvan worden groeifactoren gepigmenteerd. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen, welke dan zorgen voor de haargroei. U krijgt dus altijd uw eigen haar terug. Er zijn dan ook geen groeifactoren voor een ander soort of kleur haar.

Is stamcelactivitatie voor iedereen succesvol?

Helaas is de behandeling niet bij iedereen succesvol. Er zijn echter een aantal factoren welke een indicatie geven van de kans op success:

  1. Hoeveelheid haar rond het 20e levensjaar
    Stamcelactivatie kan alleen activeren wat er werkelijk aanwezig is. Dat betekent dat een client welke nooit veel haar heet gehad, ook niet op jongere leeftijd, niet moet verwachten dat het nu wel een volle bos wordt. Het haar kan niet voller worden dan het ooit geweest is.
  2. Hoeveelheid nog aanwezig haar
    Des te meer haar nog aanwezig is, des te sneller en beter het resultaat. Bij mannen en vrouwen met weinig haar maar grote porien is de kans op een succesvolle terug groei groter.

Volg het programma!

Volg nauwkeurig de gegeven instructies! Gebruik de juiste voedingssupplementen, creme en / of lotion precies volgens opgave, omdat anders het regeneratie proces verstoord wordt en de behandeling dan niet het gewenste resultaat zal geven.
Hair rescue 1

Wanneer kan Hair Rescue Program en Wenkbrauw Stamcel activatie niet worden toegepast?

De behandeling mag uitsluitend worden toegepast bij volledig gezonde mensen. Neem in geval van twijfel eerst contact op met de huisarts.

Bij mannen mogen de voedingssupplementen mogelijk niet worden gecombineerd met de medicijnen Finasteride en Dutasteride.

Vrouwen met haaruitval dienen eerst contact op te nemen met hun arts om te laten controleren of hun niveaus Biotine en Glutathion normaal zijn.

Prijzen

  • 75 min Hair Rescue 175 euro
  • 45 min Wenkbrauw Stamcel 125 euro
Hair rescue 3