Zhen Mei

臻 美 医 疗 诊 所

Zhen Mei
Medische Kliniek

Monteverdistraat 25 – 2901 KE Capelle a.d. IJssel

ma, di, za: 09:00 – 17:00 wo, vr: 12:00 – 19:00      do, zo: Gesloten

nlboboli@gmail.com
0634336722

WhatsApp

Over ons

Bobo Li

Eigenaresse / Schoonheidsspecialiste & Acupuncturist

Mijn naam is Bobo Li, ANBOS en NVA gediplomeerd.

Hierdoor heb ik een unieke kijk op het gebied van de Chinese geneeskunde, gewichtsverlies en schoonheid. Ik ben lid van de NVA en ANBOS en daardoor automatisch aangesloten bij zorgverzekeringen.

Ik ben zeer breed opgeleid en heb zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van schoonheidsspecialist. Mijn expertise lig bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover ik je overigens uitgebreid over kan adviseren.

Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.”

Bobo Li
Tina Liu

Tina Liu

Gediplomeerd Acupuncturist

Acupuncturist Tina heeft haar acupunctuuropleiding in Nederland afgerond. Haar specialiteit is acupunctuur en kruidenbehandelingen in combinatie met traditionele Chinese Tuina massage.

U kunt bij Tina terecht voor een duurzame genezing van een grote diversiteit aan chronische en acute klachten. Dit ter vervanging van of als aanvulling op de Westerse Geneeskunde.

Joni Li

Acupunctuur, Massage, Cupping en Chinese Kruidengeneeskunde

Ik ben Joni Li. Ik ben geboren en getogen in China alwaar ik mijn liefde kennis en ervaring voor de Chinese geneeskunde ontdekte en ontwikkelde. 

Studie en werkervaring
In 1993 ben ik gaan studeren aan de Universiteit van LiaoNing. Een opleiding in Traditionele Chinese Gezondheidskunde op het gebied van Chinese kruidengeneeskunde en acupunctuur. 

Daarna heb ik praktijkervaring opgedaan in een Chinees ziekenhuis om me verder te specialiseren. Na deze specialisatie ben ik  voor een bekende kliniek gaan werken waar ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van pijn, jicht en gynaecologie. Maar, misschien nog wel belangrijker, veel heb geleerd over cliëntencontact.

Ook in Nederland werk ik aan mijn passie
Eenmaal in Nederland aangekomen (2011) besloot ik van mijn passie voor Chinese Geneeskunde ook mijn werk te maken. Intussen zijn klachten die te maken hebben met het Nederlandse klimaat en eetcultuur (huidproblemen, hooikoorts en depressie) mij niet vreemd meer.

Nooit te oud om te leren
Daarom heb ik me de laatste jaren, naast mijn werk, toegewijd aan een studie aan de Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine in Amsterdam. Een extra verdieping op het gebied van de basistheorieën van de Chinese geneeskunde en directe en effectieve behandelingen voor astma, jicht, huidaandoeningen, ontlasting problemen, vermoeidheid en depressies. 

Ik help u graag
Zoals u kunt zien ben ik al jaren bezig met de traditionele Chinese geneeskunde en heb ik veel ervaring opgedaan. Dit alles met als doel  veel mensen te kunnen helpen. Iedereen krijgt daarbij mijn geduld en mijn aandacht, zodat ik u de behandeling kan geven die precies bij u past.