Zhen Mei

臻 美 医 疗 诊 所

Zhen Mei
Medische Kliniek

Monteverdistraat 25 – 2901 KE Capelle a.d. IJssel

ma, di, za: 09:00 – 17:00 wo, vr: 12:00 – 19:00      do, zo: Gesloten

nlboboli@gmail.com
0634336722

WhatsApp

Dermapen & Microneedling

De dermapen is ontzettend populair! Realiseer de droomhuid met de juiste expertise en kennis.  Wij hebben een breed scala aan (medische) facials. Wat doet de dermapen precies: de Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Nazorg:

Dezelfde dag geen producten aanbrengen op de behandelde huid. Na 24 uur uw huid alleen reinigen met een milde cleanser.Vermijd intensieve trainingen.Vermijd extreem warme douches, sauna’s of zwembaden. Vermijd de zon voor 14 dagen, en bescherm je huid met een SPF. Deze zijn te verkrijgen bij ons in de clinic. Vermijd het gebruik van make-up gedurende 24 uur tot na de behandeling.

Prijs:

Een gezichtsbehandeling kost 155 euro en duurt ongeveer 60 minuten. Voor een nek- of decolleté behandeling geldt hetzelfde bedrag en dezelfde tijdsduur.